Фотокнигата – щастлив ден или събитие от живота

blank

Фотокнигата – щастлив ден или събитие от живота

Фотокнигата – щастлив ден или събитие от живота.

Фотокнигата, която ще остане спомен за децата Ви.
Всеки от нас иска да спре момента на един щастлив ден или събитие от живота.

Ние от EvgaBook бихме искали да запазим с фотокнигите които изработваме, спомен на децата ви, а и на Вас самите. Радост и красота събрана дори и в няколко страници.

Красива фотокнига, изпълнена с ярки емоции от снимки – това е, което оставя дъха си от миналото в настоящето.

Фотокнигата

Фотокнигата Ви предоставя удоволствието да се наслаждавате на висококачествени изображения и печат.

Независимо къде сте, ако тя е в ръцете Ви, в момента в който разгърнете само корицата, от страниците и веднага ще ви връхлетят моментите оставени там, та дори да са били и преди 20 години.

Снимките, подредени според случая винаги са актуални за Вас и близките ви хора. Емоцията – винаги е на лице. Чувството, че сте събрали множество ваши снимки в албум ви кара да сте още по-щастливи. Все пак това ще бъде история за семейството след години.

Индивидуалните поръчки конкретно за юбилейните фотокниги, които са с голяма част сканирани снимки, е най-трудоемкия процес. В тях са събрани старите снимки на родителите ни, които по онова време е нямало как да бъдат цифровизирани. Обикновено част от тях са вече напукани и захабени. Но за нас няма невъзможни неща – при събиране на нужния материал, дори и сканирани, с корекция в цветовете и тон корекция, те достойно стоят до цифровите фотографии. Красиви по своя си начин, излъчващи респект от старото „лентово“ време.

Фотокнигите за училищата и детските градини са винаги на специална оферта, тъй като там тиражът е голям и от там цената им е с голяма отстъпка. Минималният брой за да са на най-ниската цена е 20 броя. Класа или детската градина получава една фотокнига подарък за госпожата.

Снимките на учениците се правят поне месец по-рано от завършването.

Удовлетворението Ви е гарантирано, след като в края на годината получите този фотоспомен.

След време порасналите ви деца ще разглеждат и ще си спомнят, изкуствената усмивка за фото, смешните пози, които може би са тренирали и всичко това, обаче подплатено с усмивка :)

Благодарим за това, че посетихте сайта на EvgaBook. Още от работата ни може да разгледате и във Facebook страницата ни.

[contact-form-7 id=“694″ title=“Контактна форма“]

Вземете актуалната промоция за този месец от тук.