Юбилейна фотокнига от EvgaBook

Юбилейна фотокнига от EvgaBook

Юбилеен ден е този, който чества или възхвалява минали събития. Първо събитие е раждането на човек, сватбения ден и др.
В тази статия  ще представим  специалния подарък от семейството и приятелите на един важен юбилей, а именно 50 годишнината на г-н Николай Колев.

Юбилейна фотокнига от EvgaBook

Юбилейна фотокнига от EvgaBook book-elena

Юбилейна фотокнига от EvgaBook cover-elena

Денят в който се обади Елена Колева, съпругата на г-н Колев, се осъществи и първата ни среща.

Тя отдавна търсела къде да поръча Юбилейна фотокнига за повода. Желанието и бе във фотокнигата да събере снимки на съпруга си от спомени във времето, както и реалните подаръци, картички и пожелания за съответната годишнина.

За Юбилейна фотокнига се изисква малко повече време за изпълнение. Тъй като сканираните снимки изискват корекции преди поставяне в проектите за фотокнигата.
Предупредихме Елена, че качеството на печат няма да бъде „блестящо“, заради многократната обработка, но по-важното за нея бе точно тези снимки да са там, точно този текст – саморъчно написаният да се чете.

Снимките бе разделила в папки. Повечето близки на Николай обаче не бяха от Димитровград и Елена нямаше техни фотографии и написани пожелания. В последствие тя пращаше по няколко снимки и картички, които ясно знаеше в коя папка трябва да бъдат и в емейлите подробно бе конкретизирала подробностите за всяка от тях.

Книгата бе предвидена да бъде с 20 страници, но заради текстовете с пожелания, които Елена пожела да са възможно най-едри и четливи, добавихме още 6 страници.

Фотокнигата за юбиляря Николай, е книгата с история за него.

Там са снимките от детството му, тийнеджърските години, приятелите от училище,казармата, първа любов, бащинството и сегашният момент в който, по повод неговия личен празник, семейството му и приятелите оставят спомен завинаги – фото книга събрала всичко значимо за него.

Юбилейна фотокнига поръчана при нас е с дизайн отговарящ на вашите критерии за случая.  С точно подбраните снимки, които дори сканирани и черно бели, ясно показват замисъла на подаръка.
Освен фотокнигата, Елена получи и DVD диск с интерактивна версия на книгата и слайдшоу с обработените вече снимки. Когато Николай иска да чуе любимата си песен на Емил Димитров „Ако си дал“, тя ще бъде на фона на споменът, който той получи за празника си.

Юбилейна фотокнига от EvgaBook dvd

elena-book1

elena-book3

elena-book4

elena-book5

elena-book6

elena-book8

elena-book9

elena-book10

elena-book11

На патерица, но искрени са и нашите пожелания към Николай Колев:

Бъдете здрав и всеотдаен към близките Ви хора, г-н Колев! Празнувайте с удоволствие всяка годишнина и не бройте годините, а всички хубави неща, които сте дал от сърце на семейството си и добрите Ви приятели. Добротата в човек дава ценност на личността, добротата е и чувството на удовлетвореност, което пък прави човекът значим! Щастие и сбъдване на всяка Ваша мечта! Честит рожден ден!

Поздрави, екипът от EvgaBook!

А ето и коментарите, които г-жа Елена Колева остави в страницата на „Фотокниги от Евга“:

Евгения, Благодаря ти! С твоята помощ успях да изненадам и зарадвам съпруга си. Четейки пожеланията на приятели, които не си чувал и виждал от 25 години – няма как да не се вълнуваш. Юбилейната фотокнига стана невероятна. Всички гости, които присъстваха на празника и я видяха бяха впечатлени. От сега започвам да събирам снимки за следващия юбилей.

Препоръчвам на всеки, който иска да зарадва любимите си хора да направи такъв подарък, защото материалните неща се забравят, но спомените остават и всеки път когато се докоснеш до тях те оживяват! С този подарък аз успях да развълнувам един мъж, който по природа трудно показва чувствата си.

Още дизайн по тема за юбилейни фотокниги може да погледнете в страницата ни тук:
Подарък за любим човек

Възползвайте се от промоциите ни за този месец: ТУК.* тези полета са задължителни

Юбилейна фотокнига от EvgaBook