Какво да правите със снимките от сватбата

снимките от сватбата

Какво да правите със снимките от сватбата

Какво да правите със снимките от сватбата?

Направете най-големия ден в живота си още по-специален.

От годежа през подготовката за сватбата и до момента, в който си кажете „да“, вие сте в еуфория и вълнение. Вашата уникална любовна история най-накрая е разказана, за да свидетелствате на онези, които са важни за вас. Започва нова глава в романа на живота. Тези чувства на празник, топлината на всичките ви приятели и семейство са голямо събитие в живота, което ще цените завинаги.

Красив начин да запазите най-щастливия си ден.

Сватбена фотокнига.

Нашите фотокниги се изработват индивидуално. Страниците се отварят на 180 градуса, всяка снимка стои перфектно, без загуба на изображението при разлистване. Фотохартията е с високо качество и гарантираме, че ще остане със същите цветове за години напред.

Фотокнигата е съвременен начин да запазите своя специален ден. Нейният луксозен и изчистен стил я прави спомен, който ще обичате да разгледате, за да се потопите обратно в спомените си.
Сътворете вашата любовна история в съвременен лукс. В случай, че имате възможност да направите фотокнигата си с по-голям брой страници, ще имате достатъчно място, за да включите речи, поздрави, първи погледи и други. Не пестете подробности. Ще имате достатъчно възможности да разкажете своята история по свой собствен начин.

Проектирайте сватбения спомен във фотокнига от EVGABOOK. Ще бъдете вдъхновени разбира се и от нас, в случай на нужда, ако идеите ви още не са конкретизирани.

В основата на всяка фотокнига е любовта. Вашата любов към живота, семейството и приятелите ви води тук, за да създадете наследство. И любовта ни към красивите книги ни кара да превърнем всеки албум в шедьовър.
Нашите първокласни фотоалбуми са за тези, които ценят най-доброто. Във фотокнигата си ще запазите спомените ви живи за поколенията.

Отпразнувате най-красивия ден от живота си по правилния начин.
Правенето на сватбени снимки е лесно, но правенето на професионални сватбени снимки е най-доброто! Тук е мястото да Ви насочим да изберете сватбен фотограф. Ако разчитате на приятел, роднина, който е гост на събитието все ще пропусне някой важен момент от този много специален Ваш ден. Затова нашите препоръки са да си ангажирате професионален фотограф за сватбата и решаващите моменти.

Какво да правите със снимките от сватбата?

Направете си най-красивия сватбен фотоалбум.

Когато снимките са вече във вас, идва нелеката задача да си подберете точно най-добрите кадри за фотокнигата. Естествено на вас всички Ви харесват, но е добре наистина да си селектирате конкретни, не повтарящи се кадри от всички моменти.
Сватбения албум е добре да е в по-голям размер. Няма нещо по-красиво от това, да гледаш професионална снимка отпечатана на голяма площ. Размерите, които най-много се предпочитат са 30 на 20 сантиметра, 30 на 30 сантиметра. Страниците могат да бъдат минимум 12 броя и максимум 40 броя.

Вашата сватба трябва да ви отразява. Няма причина същото да не важи и за вашата фотокнига.
Напълнете книгата си с вашето излъчване! Подчертайте най-яките си моменти, които сте отразили в ден, който ще помните цял живот. Точно това е вашия изключителен сватбен албум, който ще цените завинаги.

Някой от вашите близки е на път да сложи пръстена на пръста си? Споделете нашия блог с него или нея в социалните медии, за да му дадете страхотни идеи за сватбен албум.
Каним Ви и в страницата ни във Фейсбук: Фотокниги и фотография от Евга.

снимките от сватбата

сватбени снимки

сватбена фотокнига-evgabook

фотокнига за сватба-evgabook