Цената на фотокнигата бледнее в сравнение с въздействието

Цената на фотокнигата бледнее в сравнение с въздействието

Цената на фотокнигата бледнее в сравнение с въздействието

За да изработим една детска фотокнига са нужни единствено снимките на децата ви и желанието да създадете един наистина скъп подарък.

В снимките са запазени всички усмивки и моменти, оставили неподправената искра на безгрижните детски дни, чрез събирането им в едно такова произведение те ще останат за спомен години напред.

Ако целта Ви е да документирате рожден ден, сезон на постижения в спорта на малчугана или произведения на изкуството на слънчицето Ви, фотокнигата е точното мястото за това.

kids7

Детските фотокниги винаги са били с най-живото излъчване, най-естествените. Децата са неподправени откъм пози и усмивки пред обектива. Защо да не направите най-скъпият подарък за Вашето дете – цената на фотокнигата бледнее в сравнение с въздействието – споменът завинаги!
Ето какво е въздействието: показва след години на вече големият мъж или зрялата жена как са израсли, как са празнували детските си празници, как са реагирали на моментите, в които сме ги дебнали за снимка.

famyli-photobook2

Нуждаете се от вдъхновение за наистина ценен подарък?

Ето предоставяме ви го – най-невероятният спомен, аранжиран посредством предоставените снимки от Вас и дизайна от наша страна, който е  индивидуален и персонален за всяка фотокнига.

Фотокнига, отпечатана за Вас!

Фотокнига, в която най-силните думи са в заглавието!

Фотокнига, персонално изработена единствено и само за теб!

Цената на фотокнигата бледнее в сравнение с начина по който въздейства. Вашата единствена и неповторима история.

Най-голямата история е с фотокнигите за юбилей на наши близки. Там част от снимките са сканирани и изискват по-специално внимание от към корекции. Подредени са ценните мигове на човек.   Ето в тази статия представяме страници от фотокнига за 50 годишен юбилей – величествено творение.

Цената на фотокнигата famyli-photobook

famyli-photobook6

famyli-photobook5

Цената на фотокнигата бледнее в сравнение с живото въздействие, получено от любовта, която е вложена в изработката на изделието!
Благодарим за доверието на клиентите си!

fotoknigi_front

kids1

kids

kids2

kids3

kids5

kids4

famyli-photobook8

famyli-photobook9

Ако статията и работата ни ти е харесала, заповядай и в страницата на EvgaBook във Facebook. Ще се радваме на още фенове.

Ето тук може да се възползвате от промоционалните ни продукти.

[contact-form-7 id=“694″ title=“Контактна форма“]