Ваучер за подарък

vaucher-podarak

Ваучер за подарък

Ваучер за подарък фотокнига

Ваучер – известен като подарък, е предпочитан начин за изненада на близките Ви хора.

В конкретния случай, нашите ваучер-подаръци са за продуктите, които представяме в сайта си.

Сватбен албум, албум със снимки от рожден ден на детенцето Ви или албум изцяло с предпочитани и събрани за целта.

Част от клиентите, които ни ангажират за заснемане на празниците им, още в деня на празника заявяват изработване и на албум с най-добрите кадри от събитието. Друга част са гостите на тържествата, те ни изпращат запитване обикновено по-рано от самия празник. Според бюджета си са предвидили конкретен размер за фотокнига, с конкретни страници.

Ваучер за подарък при нас, означава индивидуално изработен за семейството, за детето, за приятеля и така нататък. Тук в сайта не можем да публикуваме всичко, което изработваме, тъй като част от нашите клиенти желаят дискретност и са ни уведомили относно публикации. Но има и клиенти, които нямат нищо против и ще покажем част от техните подаръци и снимки. Благодарим от сърце, за позволението.

Ваучер за подарък

София е майката на малката Тони, която стана на 1 годинка. Семейството и ни ангажира да заснемем рождения и ден. Нейна приятелка обаче ни потърси, за да и направим точно такъв подарък.

Подаръчния ваучер бе изработен изцяло за Тони и има и пожелание за нея по случай рождения и ден.

Клиентите ни останаха доволни и от фотографиите на празника и от подаръка, в който са запазени всички важни моменти от първия рожден ден на Тони.

И Вие може да направите такъв подарък за близките си, особено ако до сега не са притежавали подобен албум. Ще останат очаровани, че притежават ваучер за подарък фотокнига.

Ваучер за фотокнига
Ваучер за подарък може да бъде и фотосесия, колаж, гравюра, освен фотокнига. Важно е да знаете, кое от всички неща най-много желае Вашият близък човек и кое ще го направи най-щастлив.

Не се колебайте, пишете ни тук във формата за контакт какъв ваучер избрахте:

Ще се радваме да ни харесате и във фен страницата ни тук във Facebook.