Искаме фотокнига

Искаме фотокнига

Искаме фотокнига

Искаме фотокнига, каква е цената?

Искаме фотокнига!

Всеки обадил ни се клиент пита: Каква е цената?

За да му дадем точния отговор, ние му отправяме още три въпроса.

  • За единична фотокнига или тираж над 20 броя?
  • Срокът му за повода /събитието, кога е?
  • В какъв размер желае да е фотокнигата?

Най-важен за нас е срокът, в който клиентът желае да получи продуктът ни.  В случай, че не можем да изпълним поръчката навреме е по-добре да откажем, отколкото да Ви излъжем.

Фотокнигите, които продаваме се отпечатват на фотохартия. Печата е фотохимичен и гаранцията за избеляване на фотокнигите от този вид е 150 години. Ако искате да изкарат повече – вакуумирайте ги. 😉

Популярните размери и калкулиране на цени за тиражи 20+:

Най-продаваните размери за тиражи над 20 броя (градини и училища) са:

  • 20х15 см. – 12 страници + корици (за детски градини, четвърти клас, седми клас) – 30лв., всяка следваща страница 2,50 лв.
  • 20х20 см. – 6 страници без корици (за детски градини, четвърти клас, седми клас) – 25 лв., всяка следваща страница 3,00 лв.
  • 20х20 см. над 20 страници + корица (за абитуриенти) – от 60 – до 70 лв. всяка следваща страница 3,00 лв.

София фотокнига
Снимки фотокниги за ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. София: Евга Тотева

Малка фотокнига училищеСнимки фотокниги за ОУ „А. Константинов“ гр. Димитровград: Тед Стоянов

*Минимално добавени страници – 2 броя.

Дизайнът на всички наши продукти за тиражи, се изпраща на родител от настоятелството на градината или училището /или на класен ръководител/, за да сравни всички имена съответстват ли. Най-важният детайл за нас.
*Потвърдилият за печат учител или родител от настоятелството, носи отговорност за объркани имена. Повторно пущане за печат се заплаща от човека, проверил и потвърдил, че всичко е точно.

Проверени и потвърдени се изпращат за печат.
Всички градини и училища поръчали фотокниги, получават достъп до онлайн галерия от която могат да изтеглят снимки от фотосесията в пълна резолюция безплатно.

До тук написаното в статията е насочено за тиражите – детски градини, начални класове – четвърти, седми и абитуриенти. Цените ни описани тук са за над 20 броя.

Кампанията за тиражи тази година (2018) е вече с установени клиенти. Те имат конкретното изискване за фотохартия и фотохимичен печат. Догодина ще предоставим на пазара и печат на картон.

Сътрудничество – фотокниги за други градове.

Искаме фотокнига, но сме от София, Русе, Бургас или друг град.

Осъществили сме сътрудничество с талантливи и професионални фотографи от различни градове: Гроздана Генкова от Русе, Павлина Попова от Бургас, Петър Денишев от Хасково, Тед Стоянов и Николай Добрев от Димитровград /нашият град/.

ДГ Делфин Бургас

Снимки ДГ „Делфин“ гр. Бургас: Павлина Попова

ДГ Снежанка Русе

Снимки ДГ „Снежанка“ гр. Русе: Гроздана Генкова

Разчупени снимки на завършващите абитуриенти, прави Петър Денишев.
Колега, с който от години поддържаме партньорство. В работата му личи професионализма и подхода към всеки абитуриент. Кадрите са различни, местата които подбира за фотосесиите също.
Всички абитуриенти, които е заснел и са поръчали фотокниги, са изработени при нас.

Искаме фотокнига - Абитуриенти фотокнига
Снимки ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Хасково: Петър Денишев

Искаме фотокнига - Денишев

Петър Денишев /на снимката в средата/

Благодарим за сътрудничеството, страхотните кадри и добрата работа на колегите!

Абитуриентските фотокниги са с цени от 60 до 70 лева, взависимост от страниците и претенциите на завършващите.

Искаме фотокнига, но индивидуална.

Дойде редът и на индивидуалните фотокниги. Всеки, който е пожелал да има индивидуална фотокнига за повод, е редно да знае, че обадил ни се трябва да бъде подготвен.

  • Конкретните фотографии /без изтегляни от фейсбук или препращани от вайбър/. Не, че ако някоя Ви е скъпа няма да я поставим, но качеството на печат при препращани от месинджър, вайбър и други, не е добро.

Снимките Ви трябва да са архивирани, подредени по папки и с поредност в номерация.

За да се поставят, така както желаете, ние трябва да знаем последователността. Може да изпратите по скайп или през сайт за споделяне на файлове: Dox.bg, Dropbox, One Drive и т.н.
Имейл за изпращане: evgabook@gmail.com

Искаме фотокнига – организирахме снимките си и сме предвидили бюджет за нея.

Индивидуалните фотокниги са с размер от 20х20 сантиметра до 40 на 30 сантиметра и цените започват от 71 лева /за 20х20 сантиметра-12 страници+тврди корици/. Всеки пожелал индивидуална фотокнига, е добре да спомене в началото за какъв повод ще бъде, както срокът за изработка. Колко качествени снимки има и бюджтът, който е предвидил за фотокнигата. От наша страна, винаги можем да изпратим таблица с размери, брой страници и цени, но когато клиента ни даде точна информация, ние веднага си представяме неговата фотокнига и бихме насочили на мига, какво точно би отговаряло за изискванията му.

Повечето хора нямат професионална снимка.

Това не означава, че не могат да си направят фотокнига за празника. Още с първото запитване могат да ни ориентират с какво разполагат, като материал, за да преценим кое е подходящо. Имали сме клиенти, които желаят голяма фотокнига, но материала, който изпращат не е с качествени снимки. Не е проблема да се вземат парите на клиента, пожелал голяма фотокнига, но съветът ни е когато снимките са по-лошо качество, фотокнигата да е в леко по-малък размер, за да не личи качеството им.

Най-важният момент е крайният – цялостната визия!

Много снимки, които изглеждат чудесно в едно сливане с излъчване, емоция и влияние за клиентите ни. За нас е важно впечатлението на крайния продукт, той тярбва да въздейства с чувство. Обратната връзка ни е дала отговорите. Благодарим на всички клиенти! Отзивите Ви са важни за нас, както стремежът ни за постигане на съвършенство.
Ако сте проявили интерес към продуктите ни, обадете ни се да изговорим детайлите: 0897 022 665.
Страницата ни в социалната мрежа на Facebook е тук, ще се радваме да я посетите: https://www.facebook.com/evgabook

Oще снимки на фотокниги може да разгледате и в Google галерията тук: https://goo.gl/photos/6rW78A1Nrz7bkRrW7

Повече въпроси може да задвате и тук в контактната форма:
[contact-form-7 id=“694″ title=“Контактна форма“]