Училищни фотокниги – фотокниги за седмокласници

Училищни фотокниги - фотокниги за седмокласници-1

Училищни фотокниги – фотокниги за седмокласници

Училищни фотокниги – фотокниги за седмокласници.
Фотокнигите от училище са страхотен житейски спомен, в които да запазите красиви моменти в снимки.

Съхранени в един такъв ученически албум, вие запечатвате безценна и незабравима емоция във ваша книга.

Нека да се върнем в училищните си преживявания.

Да си припомним ценното време, прекарано с класния ни ръководител, положил грижа за всички.
От години изработваме ученически фотокниги, в които освен снимките, има и история с вълнения покрай самата фотосесия. В денят на снимките прекарваме с класа доста време. Общуваме по време на сесията, а това предразполага учениците да се развихрят в артистични пози. Снимките са непринудени, притеснението от обектива изчезва. Фотосесията се превръща в приятно забавление и приключение за всички ни.

Училищни фотокниги – фотокниги за седмокласници – Запазете емоционалните си моменти.

След фотосесията всички снимки се обработват и се подбира се най-добрия кадър на всеки ученик. Общите снимки  и груповите – момчета момичета също и се ползва най-сполучливия кадър за кориците.
Дизайнът на фотокнигата се изготвя в рамките на седмица, след обработването на снимките. Задължително се изпраща на класния ръководител или на родител, който отговорно преглежда всяка страница, сверява имената и следи дали всички ученици са в албума.
Всичко се прави от човек, затова и грешки са възможни, това е и причината преди печат да се гледа от много очи. Финалната дума има класния ръководител или родител, поел проверяването.

Ние изготвяме както дизайн за училищни фотокниги, така и за други събития.

Фотокниги за рожден ден, юбилей, кръщене, сватбен ден.
Когато е кампания с тиражите за завършване на градини и училища, уведомяваме, че за индивидуално изработените фотокниги срокът за изработка е по-дълъг. Вярно е, че сме откликвали на бързи поръчки, но през време, когато не е кампания.
В случай, че се интересувате какво е фотокнигата, може да прочетете и тази наша статия в блога ни тук.
Щом сте прочели до тук, не може да не Ви поканим да станете наши фенове в страницата ни във Facebook: Фотокниги и фотография от Евга

фотокнига за седмокласници-7