Фотокнига за юбилей

Ubileen_album

Фотокнига за юбилей

Фотокнига за юбилей е най-прецизното изпълнение от към дизайн, време и краен продукт. Това е изделието, в което събираме снимките на любими Ваши близки. Те всички са на едно място във фотокнига за юбилей.

Благодарим за интереса към фотокнига за юбилей

Всички клиенти, обадили се и желаещи от този вид албум са от най-дисциплинираните, събирали материали за 60-70 години назад във времето. Сканирали са снимки, подбирали са ги по папки, добавили са специални текстове в папките за съответните страници. Това показва, че човекът, за който искат да оставят този скъп подарък наистина е с голямо значение в живота им. Благодарим за организираността им!

юбилейна фотокнига

Фотокнига за юбилей

За всеки, който му е важен срок и бърза реакция, молим да позвъните директно: 0897 022 665. Ако в момента нямаме възможност, връщаме обаждане в удобен за нас момент.

Ако изпращате имейли, също е важно да позвъните, знаете, всичко се случва и мейла, може и да не сме получили, както се е е случвало.

Както събирането на самите снимки, сканирането им, така и дизайна е съвсем по-специфичен. Знаете, че някои от снимките Ви са съвсем захабени, пропукани, надраскани с химикал… Доколкото е възможно ретушираме и ги правим да изглеждат добре в албумите Ви /не заплащате допълнително за това – на този етап/.

Фотокнига за юбилей, особено ако така далечно е началото и /50-60-70 години назад/, няма как да стане за ден два, самите години си изискват вниманието и времето да се представят в абсолютна подредба, освен реставрацията им.
Поради натовареността, не публикуваме всички изработени от нас фотокниги, за юбилей. Изработваме дизайн и за най-капризни клиенти, които са останали доволни от работата ни.

Важни сте за нас, особено във фотокнига за юбилей

На първо място е представата в самите Вас как искате да изглежда фотокнигата за юбилей. От нас ще получите точно това, което желаете, дори надхвърлило очаквания.
Без самохвалство и празни приказки изработваме идеите, които имате, плюс виждането и от наша страна. Всеки от клиентите е получил превю на страниците.
С всеки от клиентите винаги имаме обратна връзка, чрез която уточняваме и добавяме нужна информация, относно проектите им.

Телефонът за контакт с нас е:

0897 022 665
e-mail: evgabook@gmail.com

За въпроси и предоставяне на оферти винаги може да ни потърсите, а сами ще прецените изгодно ли е да запазите снимки от цял един човешки живот при нас. Имаме страница и в социалната мрежа на фейсбук:

https://www.facebook.com/evgabook

Ще се радваме да станете фенове и да оставите отзив за продукти, получени от нас.

Отново ще повторим, че юбилейните албуми се изработват бавно и срока за изпълнение зависи от големината на албума и броя на предоставените за него снимки. Работим и извънредно разбира се, имаме и експресни поръчки, които се таксуват експресно и са готови за конкретна дата. Начислява процент върху цената, както споменахме, за експрес.

Клиентите ни са с приоритет, но и ние сме приоритет за тях.

Вниманието към всеки е специално! Сроковете за изработка за албуми са в зависимост от претенциите Ви. С удоволствие отговаряме и директно отправяме оферти и срокове.

Освен фотокнига за юбилей, може да направите фотокнига за годинка от израстването на Вашето или Вашите съкровища – децата, сватбен албум – дори сватбата да Ви е била преди 5 или повече години, фотокнига за приятел, с Ваши събирания, моменти и емоции през годините. Фотокнигата може да събере снимки от няколко години събития на едно място. А хартиения носител, няма заменим! Клиенти споделят: „Изгубих телефона си, а в него бяха всички моменти на детето ми от раждането до сега“, да, има Google галерии, има айклауд галерии, но не всеки знае как да съхрани в тях, не всеки е длъжен да има знанията за това. Затова, скъпите моменти ги разпечатвайте на хартиен носител, независимо във фотокнига или във фото колаж или само снимка. Запазете ги, ако са Ви скъпи!

Вземете актуалната промоция за този месец от тук.