Абитуриенти

abiturienti_2018

Абитуриенти

Абитуриенти, започнете от тук!

След дипломирането си, много от вас абитуриенти се готвят да следват различни пътища.

Всеки би искал траен спомен от онези времена – ученическите.

Албумите за абитуриенти са най-подходящия начин да си запазите спомен с приятелите от класа.

Фотокнигите, които изработваме за Вас абитуриенти, са с изчистен стилен дизайн. Позите по време на фотосесията са разчупени. Един такъв албум е идеалният подарък за дипломирането ви!

Абитуриентски албуми 2017

По време на снимките, освен индивидуална може да имате и снимка с приятел или приятели, които ще бъдат също във фотокнигата. Вярваме, че сте имали добър учител, който също заслужава да бъде редом до вас. Убедени сме, че той или тя би оценил/а истинска книга със спомен от целия клас! От нас имате подарък за класния ръководител винаги, когато тиражът ви е над двадесет броя.

Тук представените фотокниги за абитуриенти са съвместна работа с фотографът от Хасково – Петър Денишев. Изключителен професионалист във фотографията. Подход, такт и виждане има във всеки негов кадър. Изключителни благодарности към него, вече 4 години се радваме на отлични партньорски взаимоотношения.

Абитуриентски албуми

Абитуриенти, ние от “EVGABOOK” EOOD, ви гарантираме качество на изпълнение, обратна връзка и отношение към всяка ваша снимка.

Освен фотокнигите за абитуриенти, при нас може да поръчате обложки /кутии/ за ДВД дискове, както единични бройки, така и количества /отново с индивидуален дизайн/.
Изработваме още сватбени фотокниги, фотокниги за кръщенета, юбилейни фотокниги и още много други. Намираме се в Димитровград, но това не ни пречи да предоставяме продуктите си в цялата страна. Вече пета година изпращаме в цяла България фотокниги, колажи, лазерни гравюри на клиенти. Работим със „Спиди“ и „Еконт“.

Благодарим, че посетихте сайта ни и проявихте интерес към продуктите ни. Ще се радваме да посетите и фен страницата ни във фейсбук: Фотокниги и фотография от Евга

Телефонът за контакт с нас е: 0897 022 665. В случай, че сме заети и не можем да отговорим на момента, връщаме обаждане при първа възможност.
e-mail: evgabook@gmail.com.

Вземете актуалната промоция за този месец от тук.

[contact-form][contact-field label=“Име“ type=“name“ required=“true“ /][contact-field label=“Имейл“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Телефон“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Съобщение“ type=“textarea“ /][/contact-form]