Абитуриентски фото албум

абитуриентски фотоалбум

Абитуриентски фото албум

Абитуриентски фото албум

Чудесен подарък, оставящ впечатляващо значение във времето за теб. Твоят курс се разделя и всеки тръгва по следващия си щастлив път в живота. Годините през които сте били един клас, сте си правили милиони снимки, но в абитуриентски фото албум ще бъдат онези лъскавите, специалните, режисираните или непринудените снимки, за които ще имате свой ден за фото сесия. Още преди балната вечер и вече сте специални.

Вълнението започна!

Абитуриентският бал е един от най-монументалните и важните дни в живота за теб.

абитуриентски фотоалбум

Когато си вече абитуриент, емоцията ти е в повече, все пак успешно си преминал важен етап от развитието си и тепърва започва нов такъв за теб. А и самата раздяла с класа, с госпожата ти, мисълта за това те кара да оставиш нещо за спомен, с което да се вълнуваш за тези години след време.

абитуриентски фото албум

Разбира се, освен подготовката, за важната твоя вечер, ще ти остане и скъп подарък от спомени със съучениците и твоя класен ръководител.

абитуриентски фото албум

Да изберете подходящ подарък е трудно, особено ако сте с ограничен бюджет. А и с разходите покрай самия бал за облекло, куверт, аксесоари, съвсем не ви е до абитуриентски фото албум.

И въпреки това, подарък като този би ти струвал много повече като преживяване, емоция, спомен от училище, отколкото самата му стойност в левове.

абитуриентски фото албум

В този твой абитуриентски фото албум ще остане емоцията от деня на снимките. Усмихнатите лица на приятелите ти ще са пред теб винаги, когато го разгърнеш. Независимо, че се разделяте с випуска, този абитуриентски албум ще остане спомен завинаги.

абитуриентски фото албум

Освен това, може да създадеш свой собствен цитат, поставен до снимката и името ти. Ето това ще ти е най-скъпото – посланието, което освен ти, всеки съученик ще остави на страницата си.

Всички страници на публикуваният тук фото албум, може да разгледате във фейсбук страницата ни.

Фотографът на абитуриентите, от представения фото албум тук, е Петър Денишев, дизайнът е изготвен от Евгения Тотева.

Ако сте ценители на творчески изработен фото албум, с индивидуална корица за класа и стилно изпълнен дизайн, на разположение сме.

[contact-form-7 id=“694″ title=“Контактна форма“]

Размера и цената за абитуриентските фото албуми.

Вземете актуалната промоция за този месец от тук.