Създайте фотокнига за децата си днес!

Фотокнигата за Адриана е по повод първия й за рожден ден.

В представената тук детска фотокнига, са запазени много емоционални събития на рожденичката Адриана. Тя навърши една годинка на 22 май 2014 година.

Във фотокнигата не са събрани само снимки от празниците на малката чаровница, а и специални ежедневни моменти като игрите на детето, прохождането й, смешни физиономии, ласките с родители.

фотокнига Cover-Adriana

фотокнига Adriana1-2

фотокнига Adriana3-4

фотокнига Adriana5-6

Създаването на детска фото книга може да е за самите Вас или да се даде като подарък за баби и дядовци и други членове на семейството. Това е идеалният начин за така наречено „колекциониране“ на тези малки, но толкова-големи стъпки в живота на вашето дете или внуче.

Можете също така да подарите книгата на детето си /внучето си/, както за рожден ден, така и на друг празник – Коледа, ден на детето и други. Децата обичат да гледат снимки на себе си!

Възползвайте се от персоналния дизайн, който EvgaBook прави за всеки свой клиент. Всички снимки, дори и с малка резолюция са поставени на правилното място, обработени по цвят и събитие, те придобиват съвсем друго излъчване. Освен това посланията, които искате да оставите на страниците, са точно тези, които и след дълги години пак ще са актуално – ценните за любимото ви малко – пораснало момиче или момче!

Създайте фотокнига за децата си днес!

фотокнига Adriana7-8

Нека да споделим и приказка от преди 10 години, която вече е един прекрасен роман по действителен случай.

Преди 10 години на „Фашинг-а“ в Немската гимназия, гр.Хасково бе запознанството между Камелия и Пламен.

Октомври месец 2004 между тях вече е пламнала искрата на любовта! А когато има любов, вече има и бъдеще, в което всеки човек крои и планове за него.

В един топъл августовски ден, неописуема радост от любовта на Пламен и Камелия е поставила началото на мисълта за семейство, което копнее за малка чаровна принцеса.

Сигурно е било, че този копнеж ще бъде най-великия момент в живота им /дано има и други!/.

Денят на важното събитие – 22 май 2013г.

фотокнига Adriana9-10

фотокнига Adriana11-12

Продължението на една любов, 22 май – денят, в който Камелия става майка и се среща с бъдещото им слънце в съвместния живот с Пламен – чаровната им дъщеричка, Адриана.

Само на една годинка, Адриана е възхитително потопена в играта на въображението си и съществуването на феите са много реални за нея, а рожденият и ден бе тържествено отбелязан от хората, които я обгрижват непрестанно!

фотокнига Adriana13-14

фотокнига Adriana15-16

Най-емоционалната част от празника са подаръците, които малкото създание получи за първата си годинка.

Скъп спомен, който направи много специална Адриана, подари баба Светла.

Фотокнига със заглавие „Продължението на една любов”, запазила моментите от раждането до първата и една годинка.

Желанието на баба Светла бе снимките да са колкото се може повече, да се запечатат всички моменти от израстването на детето.

Радваме се, че успяхме да възбудим чувството на удовлетвореност у Светла, смятаме и у родителите на рожденичката.

Фотокнигата е само с 16 страници, а в тях са събрани специални и забавни моменти от живота на малката.

Снимките, които са дизайнерски оформени са 145 на брой. Размерът на фотокнигата е 20 на 20 и никак не изглеждат малки на страниците:).

Тези 145 момента ще са вечен спомен даже и на порасналата Адриана, защото гаранцията за избеляване на цветовете на фотокнигите от EvgaBook е гарантирана!

Страниците са твърди и при заливане също не се повреждат! Така че малко съкровище, ако не ги сдъвчеш и преглътнеш, няма как по друг начин да ги унищожиш :).

Весело и безгрижно детство пожелаваме на Ади, здраве и усмивки!

Поздрави: EvgaBook

Flipbook Адриана

Създайте фотокнига за децата си днес!