Гравюра на дърво

Гравюра на дърво

Да намериш оригинален подарък не е нито лесно, нито присъщо за всеки от нас. На някои просто им се отдава и са достатъчно находчиви в създаването на идеалната изненада. Други пък имат истински талант да замажат положението с банални подаръци.

Отлична идея за впечатляващ подарък е лазерна гравюра на дърво, създадена от Ваша снимка.

Само си представете лицето на близък, приятел или скъп човек, когато му поднесете подобна изненада. Това не е просто снимка в рамка с прилежна опаковка от целофан или опаковъчна хартия, а лазерна гравюра на дърво.

Снимката, категорично е нещо лично и интимно. Без значение дали ще поставите само своя лик или ваша обща снимка, тя е символ на дълбоки чувства, на обич и на признателност. От друга страна, необичайният начин, по който я представяте, създава усещането, че наистина сте се постарали. Помислили сте достатъчно над изненадата си, защото целта е да впечатлите.

гравюра на дърво

Дървената гравюра

се асоциира с трайност, тя е спомен, който ще остане години наред. Тя е увековечаване на вашите дълбоки чувства, за специалния ден в който ще бъде подарена.

Ние Ви подаряваме идея за оригинален начин да изненадате близки хора. Вие ще вземете решение, дали чрез лазерна гравюра върху дърво, фотокнига или колаж. Една снимка означава много!

Поднесете своето оригинално пожелание за вечно приятелство, любов и преданост! А радостта от сюрприза ще я изпита не само човека, за когото го правите, а и вие. Това е подарък с лично отношение.

Дървото прави образите по-живи, усещат се още повече емоциите, които са изживени, историите, които са разказани.

Стойностен подарък, изработен специално за близките ви хора.

Как да поръчате?

Изберете снимка и ни я изпратете от тук.

Размерите на лазерни гравюри са: 16х21см., 20х25см., 24х30см., 23х35см., 28х38см., 30х45см., 40х60см.

В менюто с често задавани въпроси ще намерите информация за цени и други наши продукти.