Лазерна гравюра

Лазерна гравюра върху дърво

Да намериш оригинален подарък не е нито лесно, нито присъщо за всеки от нас. На някои просто им се отдава да са достатъчно находчиви в създаването на идеалната изненада за празник или повод, докато други имат истински талант да замажат положението с банални подаръци.

Отлична идея за впечатляващ подарък е лазерна гравюра върху дърво, създадена от една ваша снимка.

Само си представете лицето на близък, приятел или просто скъп човек, когато му поднесете подобна изненада. Това не е просто снимка в рамка с прилежна опаковка от целофан или опаковъчна хартия.

Снимката, категорично е нещо лично и интимно и затова без значение дали ще поставите само своя лик или ваша обща снимка (с човека, на когото правите изненадата), тя е символ на дълбоки чувства, на обич и на признателност. От друга страна, необичайният начин, по който я представяте – чрез уникална лазерна гравюра върху дърво – създава усещането, че вие наистина сте се постарали за този подарък, помислили сте достатъчно над изненадата си, защото този човек за вас е важен.

лазерна гравюра

Дървената гравюра със снимка се асоциира с трайност, тя е спомен, който ще остане години наред. Тя е увековечаване на вашите дълбоки чувства, за специалния ден в който ще бъде подарена с любов.

Ние ви подаряваме идея за оригинален начин да изненадате близки хора, а вие ще вземете решение, дали чрез лазерна гравюра върху дърво със снимка, фотокнига или колаж. Една снимка означава много!

Поднесете своето оригинално пожелание за вечно приятелство, любов и преданост! А радостта от сюрприза ще я изпита не само човека, за когото го правите, а и вие – все пак това е подарък с лично отношение.

Дървото прави образите по-живи, усещат се още повече емоциите, които са изживяни, историите, които са разказани.

Стойностен подарък, изработен специално за близките ви хора.

Как да поръчате?

Изберете снимка и ни я изпратете:


* тези полета са задължителни

Размерите на лазерни гравюри са:
16х21см., 20х25см., 25х30см., 28х36см., 28х38см., 30х45см., 60х39см.
В менюто с често задавани въпроси ще намерите информация за цени и други продукти наши продукти.