Колко струва фотокнигата за нас

Колко струва фотокнигата за нас

Отговор на този ваш въпрос можем да дадем както със среща на живо, така и по телефон или тук в сайта.

Първото нещо, за което всеки родител се интересува е цената, затова сме оформили две предложения – все пак е добре, когато заедно в училище или детска градина, родителския актив има избор според общия бюджет, който е предвиден за края на учебната година – спомен за децата, спомен за учителя.

Двата варианта фотокниги са на специална цена заради тиража, в който се поръчват от училища и градини /тираж 20 броя минимум/.

Разликата в тях е размерът на фотокнигата, броя страници, големината на позиционираните снимки на децата в нея и че по-ниско бюджетния вариант няма корици /страниците и корицата не се различават и ъглите им са заоблени, с цел да не се захабят бързо/.

Качеството на фотохартия е напълно еднакво – твърди страници, печатът също е абсолютно на ниво и в двете предложения. От към дизайн и двата проекта за фотокнига са издържани еднакво – там няма по-евтино – там всичко е от сърце, със стил и професионализъм.

Колко струва фотокнигата за нас

Колко струва фотокнигата за нас

Споменът от училище или детска градина остава завинаги в съзнанието ни, но може ли нашата памет да съхрани всички тези уникални моменти, всички тези познати и обичани лица и да ни радва с присъствието си през годините?
Устроени сме така, че в един момент помним случки, събития, ала изображението избледнява все някой ден… Можем обаче да ги видим, тъй като усещането на детската радост е оставило снимката си във фотокнига от детската градина или училище.

Фотокнигата, която ще притежавате е нещо повече от албум със снимки. Тя е малка вратичка, която винаги е без ключ и без парола за Wi-Fi, само да ви „налегне“ носталгия по детството, отваряте я и в страниците тук то изпъква ярко сред изображенията. Точно това е и основната мисия на екипът ни, професионално изготвен спомен, който не остарява и е винаги жив.

Освен това даваме гаранция, че фотокнигата ще бъде това, което желаете.
Чрез индивидуален подход към всеки един от вас – преглед и одобрение на дизайна, който сте поръчали и с потвърждение от ваша страна се изпраща за печат.

Във всяка фотокнига влагаме частица от себе си – главния механизъм в дейността ни е точно това – чувството, излъчването, индивидуалността. Затова фотокнигите ни са толкова оригинални, ярки и живи – естествено с ваша помощ. Прелестни моменти от фотосесия с вашите деца са споделени в работата ни.

В допълнение, уважавайки силно учителската професия, ние вмъкваме и огромна доза авторитет, излъчван от всяка една снимка и всяко едно послание на крайния продукт – вашата фотокнига. С нея ви подаряваме не просто увековечен спомен, но и мечти за бъдещи срещи.

За всеки клас или група от детската градина има една фотокнига, която е подарък за госпожата, а тази година допълваме с още един – колаж с размер А3, тъй като в някои градини децата имат две госпожи и така няма да има госпожа без подарък 🙂

Започнахме с въпроса – Колко струва фотокнигата за нас:

Фотокнига с размер 20х20 – 4 страници – 15лв.
Фотокнига с размер 20х15 – 12 страници – 25лв.

Цените са тиражи 20 броя /минимум/

И ако имате още въпроси относно фотокнигите за училища и градини – тук сме за да ви отговорим.


* тези полета са задължителни