Цена за тиражи

Цена за тиражи

Цена за тиражи – първото нещо, за което всеки родител или учител се интересува е цена за тиражи.

Отговор на този ваш въпрос можем да дадем както със среща на живо, така и по телефон или тук в сайта.

Относно цената за тиражи сме оформили две предложения. Според общия бюджет, който е предвиден за албуми, родители и учители лесно могат да изберат подходящия. Това са най-поръчваните два варианта, които отговарят с една нормална цена за тиражи.

Двата варианта фотокниги са на специална цена заради тиража, в който се поръчват от училища и градини /тираж 20 броя минимум/.

Разликата в тях е размерът на фотокнигата, броя страници, големината на позиционираните снимки на децата в нея.  Този вариант няма корици, страниците и корицата не се различават и ъглите им са заоблени, с цел да не се захабят бързо.

цена за тиражи

Качеството на фотохартия е напълно еднакво – твърди страници, печатът също е абсолютно на ниво и в двете предложения. От към дизайн и двата проекта за фотокнига са издържани еднакво – там няма по-евтино – там всичко е от сърце, със стил и професионализъм.

cena_za_tiraji

Споменът от училище или детска градина остава завинаги в съзнанието ни. Но може ли нашата памет да съхрани всички тези уникални моменти, всички тези познати и обичани лица и да ни радва с присъствието си през годините?

Устроени сме така, че в един момент помним случки, събития, ала изображението избледнява все някой ден… Можем обаче да ги видим, тъй като усещането на детската радост е оставило снимката си във фотокнига от детската градина или училище.

Фотокнигата, която ще притежавате е нещо повече от албум със снимки.

Тя е малка вратичка, която винаги е без ключ и без парола за Wi-Fi. Изпитвате носталгия по детството? Отваряте я и в страниците тук то изпъква ярко сред изображенията. Точно това е и основната мисия на екипът ни, професионално изготвен спомен, който не остарява и е винаги жив.

Освен това даваме гаранция, че фотокнигата ще бъде това, което желаете.
Чрез индивидуален подход към всеки един клас или група предоставяме преглед и одобрение на дизайна. Винаги и задължително сравняване на изписаните имена, както на децата, така и на учителите. Чак след потвърждение от ваша страна, че всичко е наред, се изпраща за печат.

Във всяка фотокнига влагаме частица от себе си – главния механизъм в дейността ни е точно това – чувството, излъчването, индивидуалността. Затова фотокнигите ни са толкова оригинални, ярки и живи – естествено с ваша помощ. Прелестни моменти от фотосесия с вашите деца са споделени в работата ни.

За всеки клас или група от детската градина има една фотокнига, която е подарък за госпожата, а тази година допълваме с още един – колаж с размер А3, тъй като в някои градини децата имат две госпожи и така няма да има госпожа без подарък 🙂

Започнахме с въпроса: Каква е цената за тиражи? Описаните два варианта тук са най-поръчваните. Разбира се има и в други размери, както може и да са с още повече страници. Въпрос на избор от ваша страна.

Фотокнига с размер 20х20 – 4 страници – 20лв.
Фотокнига с размер 20х15 – 12 страници  с твърди корици – 30лв.

Цените са тиражи 20 броя /минимум/

И ако имате още въпроси относно фотокнигите за училища и градини – тук сме за да ви отговорим. Телефон за контакт: 0897 022 665

Възползвайте се от промоциите ни за този месец: ТУК.

[contact-form-7 id=“694″ title=“Контактна форма“]