Колаж

Колаж е една голяма картина с много моменти /много снимки в нея/ и превъзходна идея за подарък за годишнина, рожден ден, имен ден или друго събитие.

Колаж – множество снимки от събитие, могат да се съберат в едно произведение.

Колажът със сигурност ще има сантиментална стойност за притежателя му.

Колаж за рожден ден

Колаж

Показаните по-горе колажи са създадени по различни поводи. За рожден ден, за сватбен ден или за спомен на самите Вас.

14 колажа поръча юбилярката Светла от Димитровград.

Тя подари на своите гости – най-близките й хора. Всеки бе със снимките на конкретния гост. Впечатляващо е! Вместо на рождения си ден да приемаш подаръци, да подаряваш сам!


Колажите могат да са както с професионални снимки, така и с любителски, стига резолюцията да е що годе добра.

Следващите два публикувани тук, са изцяло с професионални снимки:

kps2Предоставил снимки Николай Пандев

kps1Сватбен фотограф: Николай Пандев

Най-важното е удовлетворението, което клиента изпитва, притежавайки такова произведение – специално изработено за специалния случай!

Ако нямате достатъчно снимки за фотокнига, идеалното решение е колаж. В него могат да се поберат до 9-10 снимки /може и повече, взависимост от размера на колажа/, също така да се добави надпис с пожелание, дата на събитието, за което е предназначен или каквото Ви дойде на сърце.

Колаж може да направите и с непрофесионални снимки, все пак не всеки когато празнува му идва на ум да се снима с фотоапарат, най-често и лесно е с телефона :). Все пак клиента поръчал колаж с такива снимки, знае, че не може да очаква блестящо качество, но пък спомена е най-важния, моментите запазили усмивки!

Колаж за рожден ден 2

Материалите върху които може да се отпечата колажа са няколко: фотохартия, канава, италбонд, алуминий, пенокартон, фолио, MDF плоскост и др.

Още идеи за подаръци от любимите Ви снимки разгледайте в страницата ни  Фотокниги и фотография от Евга   Или в блога тук.

Колажът може да се постави както в рамка, така и просто да се ламинира, ако е на фотохартия.

Други колажи може да се видят на страницата ни във фейсбук: Албум „Колажи“

Благодаря на фотографа Николай Пандев за предоставените снимки на два от колажите, които позволи да публикувам в статията.

Ако вече сте събрали снимки за Вашия колаж и искате да зарадвате приятел или семейството си, то архивирайте снимките си и ни ги изпратете на eimail-а – evgabook@gmail.com. И ако все пак пожелаете да ни зададете въпрос, може да го направите на телефон 0897 022 665 или в контактната форма тук:* тези полета са задължителни

Възползвайте се от промоциите ни за този месец: ТУК.