Ключодържател

Ключодържател с твоята снимка.

Ключодържател от силикон – той е с две снимки, които са в размер 7 сантиметра на 4,5 сантиметра. Снимките могат да са както различни, така и еднакви от двете страни.

Ключодържател

Когато се изпрати снимка за ключодържателя, тя се оразмерява и се отпечатва в абсолютно точния размер, за конкретния вид ключодържател.

Силиконовия ключодържател има едно предимство, че лесно се свалят плексигласчетата, между които стоят снимките. Така, ако ви омръзнат, може лесно да ги подмените след време.
Размерът му е по-голям от стандартен ключодържател, но пък за сметка на това се радвате на по-голяма снимка. Цветовете са червен и черен.
Плексигласовия ключодържател в цвят графит е с една снимка. Предпочитан е от момчета, мъже (и татковци 🙂 ) .

Ключодържател

Затварянето на снимката е плътно, изваждането и е почти невъзможно. Изработен е от устойчив материал, а цвета му го прави още по-стилен. Размерът на снимката, която се поставя в него е 3,5 сантиметра на 5 сантиметра.
Със същите размери има и прозрачен ключодържател, който е двустранен и в него както при силиконовия, могат да се поставят две различни снимки или две еднакви. Този вид е подходящ за момчета и момичета, клиентите ни го приеха с радост и интереса към него е голям.
На ключодържателите освен снимка е възможно да се напише и име или друго, но умерено дълго, тъй като площта е малка,  ще стои ситно и няма да е четливо.
Освен ключодържателите, като асортимент имаме и магнитчета, размерът им е 3,5 сантиметра на 5 сантиметра, прозрачни. Прекрасен спомен, вероятно няма къща без магнитче на хладилника 🙂 .

Изберете своя сувенир, намерете подходящата снимка, ако нямате, направете с телефона – тук не пречи, че е от телефон, тъй като изделието е мъничко и дори не професионална снимка, стига да е на фокус стои добре.
За по-голямо количество, моля изпратете запитване тук:

[contact-form-7 id=“694″ title=“Контактна форма“]

Възползвайте се от промоциите ни за този месец: ТУК.

Отстъпка в цената важи за ключодържатели с еднакъв дизайн (снимки).
Благодарим, че посетихте сайта ни, ще се радваме да станете фенове и на страницата ни тук във Facebook: Фотокниги и фотография от Евга