Фотокниги

Какво е фотокнига

Фотокнигата е най-подходящия начин за каталозиране на вашите снимки от дадено събитие. Подбрани и номерирани от Вас, лесно можем да подредим по последователността, която желаете да са във Вашата фотокнига. Ако пък се двоумите или не можете да прецените, не се безпокойте – може да ни се доверите в подредбата.

Фотокнигата е удобство за Вас. Винаги може да разгледате любимите си фотографии в отсъствието на лаптоп, компютър и интернет връзка.

За съхраняване на спомените си, заслужавате най-доброто, затова с огромно желание изработваме дизайните за всяка Ваша фотокнига.

За изработването на тази творба са нужни Ваши снимки, ако желаете текстове със специално послание към някои от тях, а дизайна е от нас.

Fotoknigi_web

Всяка фотокнига е с индивидуална историята и излъчване от снимките подбрани в нея.

Целта е да се съберат емоционални моменти, които сте преживели на събитие или празник. Запечатали сте във фотографии красивите и впечатляващи мигове. С този важен и личен исторически материал, може да създадем Вашата книга- шедьовър.

Фотокнигите, които ние от EvgaBook правим за Вас, са индивидуално изработени. Всяка с повода и посланието си.

Вашата фотокнига може да бъде за личен спомен или за подарък. Всеки значим и запомнящ епизод от живота Ви може да се запази в нея – годишнина, сватба, кръщене, купон с приятели или моменти от училище.

След като поискате да бъде изработена фотокнига за Вас или ваш близък, трябва да изберете размерът за нея и колко страници да бъде тя.

Fotoknigi_web_1

Размерите които изработваме са следните:
– Твърди страници и твърди корици: 20х15, 20х20, 25х25, 30х20, 30х30 и 40х30 – минимален брой страници е 12 броя страници, максимален брой страници: 40 страници

За фотокниги над 20 броя с еднакъв дизайн, цените са с отстъпка.

Предвиждайте минимум 10 работни дни за поръчката, от деня в който сте предоставили снимките си за нея.

Телефон за поръчки: 0897 022 665.

Вярваме се ще се съгласите, че всичко хубаво става бавно и ако искате бърз и изпипан дизайн, няма как да стане за два дни.

 

Fotoknigi_web_2

За страниците на една фотокнига са нужни снимки с голяма резолюция, за да може след отпечатване те да са в отлично качество. Но ако има една или две, които са скъпи за клиента, но са в малък размер, няма да откажем да ги поставим, защото може би няма аналог с който да се заместят. Ако пък повечето са малки препоръчваме Ви фотокнига с по-малък размер или дизайн в който да се подредят повече снимки на страница, но по-малки като размер, така няма да се налага да се уголемяват прекалено и да се влошава качеството допълнително.
Най-актуални и поръчвани размери до момента са 20х20 и 30х20 с твърди страници.

Цените на фотокнигите са от 50 лв. за размер 20х15 – 12 страници, 71 лв. за размер 20х20 – 12 страници, 109 лв. за размер 30х20 или 20х30 – 12 страници.

За цялата ценова листа, позвънете на телефон: 0897 022 665 или пишете на e-mail-а ни.: evgabook@gmail.com и ще Ви я изпратим.

Fotoknigi_web_3

 

Желанието и удовлетворението от работата с която сме се заели ни стимулира към съвършенството!

Evgabook.com, доверете се на професионализма!

Възползвайте се от промоциите ни за този месец: ТУК.* тези полета са задължителни