Фотокниги

Какво е фотокнига

Фотокнигата е най-подходящия начин за каталозиране на вашите снимки от дадено събитие. Подбрани и номерирани от Вас, лесно можем да подредим по последователността, която желаете. Ако се двоумите или не можете да прецените, не се безпокойте – може да ни се доверите в подредбата.

Фотокнигата е удобство,защото може да разгледате любимите си фотографии в отсъствието на лаптоп, компютър и интернет връзка.

Фотокнигата е добро решение, за събиране на множество снимки в едно цяло.

За изработването на тази творба са нужни Ваши снимки. В случай, че желаете текстове със специално послание към някои от тях, то текстовете трябва да са в съответната папка.

Всяка фотокнига е с индивидуална историята и излъчване от снимките подбрани в нея.

Целта е да се съберат емоционални моменти, които сте заснели – фотографии с красиви и впечатляващи мигове за Вас. С този важен и личен исторически материал, се създава Вашата книга- шедьовър.

Фотокнигите са индивидуални. Всяка с повода и посланието си.

Вашата фотокнига може да бъде за личен спомен или за подарък. Всеки значим и запомнящ епизод от живота Ви може да се запази в нея – годишнина, сватба, кръщене, купон с приятели или моменти от училище.

След като поискате да бъде изработена фотокнига за Вас или ваш близък, трябва да изберете размерът за нея и колко страници да бъде тя.

evgabook_fotoknigi2

Размерите които изработваме са следните:
– Твърди страници и твърди корици: 20х15, 20х20, 25х25, 30х20, 30х30 и 40х30 – минимален брой страници е 12 броя страници, максимален брой страници: 40 страници.

За фотокниги над 20 броя с еднакъв дизайн, цените са с отстъпка.

Предвиждайте минимум 10 работни дни за поръчката, от деня в който сте одобрили дизайна и сме пуснали за печат.

Вярваме се ще се съгласите, че всичко хубаво става бавно и ако искате бърз и изпипан дизайн, няма как да стане за два дни.

evgabook_fotoknigi

За проектите на една фотокнига са нужни снимки с голяма резолюция, за да може след отпечатване те да са в отлично качество. Но ако има една или две, които са скъпи за клиента, но са в малък размер, няма да откажем да ги поставим. Почти е сигурно, че няма аналог с който да се заместят. В случай, че повечето снимки са малки, препоръчваме Ви фотокнига с по-малък размер. Другият вариант е да е с дизайн, в който да се подредят повече снимки на страница. Така те ще са по-малки като размер и качеството няма да личи така явно.

Цените на фотокнигите са от 50 лв. за размер 20х15 – 12 страници, 71 лв. за размер 20х20 – 12 страници, 109 лв. за размер 30х20 или 20х30 – 12 страници.

Поръчка може да пуснете от тук.

evgabook_photobook4

Желанието и удовлетворението от работата с която сме се заели, ни стимулира към съвършенство.