Фотокниги

Какво е фотокнигата

Фотокнигата е най-подходящия начин за каталозиране на вашите снимки от дадено събитие. Подбрани и номерирани от Вас по-лесно можем да разберем кои точно искате да се включат в проекта на бъдещата Ви фотокнига. Ако пък се двоумите или не можете да прецените, не се безпокойте – може да ни се доверите в подредбата.

Фотокнигата е удобство за Вас, защото винаги може да разгледате любимите си фотографии в отсъствието на един лаптоп или интернет връзка за Вашата онлайн галерия.

За съхраняване на спомените Ви, заслужавате най-доброто, затова с огромно желание изработваме дизайните за всяка Ваша фотокнига.

За изработването на тази творба са нужни Ваши снимки, ако желаете текстове със специално послание към някои от тях и дизайн от наша страна.

Всяка фотокнига е с индивидуална историята и излъчване от снимките подбрани в нея. Целта е да се съберат емоционални моменти, които сте преживели на събитие и съответно сте запечатали във фотографии, след което по хронологичен ред ще се подредят в проекта за Вашата книга шедьовър.

Фотокнигите, които ние от EvgaBook предлагаме, са индивидуално изработени изцяло с чувството струящо от Вашите снимки, всяка с повода и посланието си заложено в нея.

Вашата фотокнига може да бъде за личен спомен или за подарък. Всеки значим и запомнящ епизод от живота Ви може да се запази в нея – годишнина, сватба, кръщене, купон с приятели или моменти от училище.

След като поискате да бъде изработена фотокнига за Вас или ваш близък, трябва да изберете размерът за нея и меки или твърди да бъдат нейните страници. Минималното количество за твърди страници е 12 бр., а за меки 30 бр. И ако не можете пак да решите каква книга искате, може да ни пишете на e-mail или позвъните, тогава ние ще Ви поискаме информация с колко снимки разполагате или какъв бюджет сте предвидили, за ни ориентирате кое предложение е най-подходящото за Вас.

Размерите които предлагаме са следните за меки и твърди страници:
– Твърди страници: 20х15, 20х20, 25х25, 30х20, 21х29, 30х30 и 40х30 – минимален брой страници е 12бр. – допълнително добавяне – 2 броя. За книгите състоящи се от меки страници, минимално могат да бъдат 30 страници.

За фотокниги над 20 броя, с еднакъв дизайн, моля изпратете запитване за цена от контактната форма тук.

Индивидуалният дизайн отнема повече време от дизайн с готов софтуер или готови темплейти.

Предвиждайте минимум 10 работни дни за поръчката, от деня в който сте предоставили снимките си за нея. Винаги се обаждайте по телефон за потвърждение на поръчката

Надяваме се ще се съгласите, че всичко хубаво става бавно и ако искате бърз и изпипан дизайн, няма как да стане за два дни. Ако сте нетърпеливи насочете се към сайтове предлагащи готов софтуер за фотокниги, който е пригоден за моментално поставяне на Вашите снимки без обработка и корекции в съответните празни рамки.

За страниците на една фотокнига са нужни снимки с голяма резолюция, за да може след отпечатване те да са в отлично качество. Но ако има една или две, които са скъпи за клиента, но са в малък размер, няма да откажем да ги поставим, защото може би няма аналог с който да се заместят. Ако пък повечето са малки препоръчваме Ви фотокнига с по-малък размер или дизайн в който да се подредят повече снимки на страница, но по-малки като размер, така няма да се налага да се уголемяват прекалено и да се влошава качеството допълнително.
Най-актуални и поръчвани размери до момента са 20х20 и 30х20 с твърди страници.

fotoknigi2

fotoknigi3

fotoknigi4

fotoknigi

Ако въпреки прочетеното до тук имате още въпроси, може да намерите отговорът в „Често задавани въпроси“ или пишете на e-mail.: evgabook@gmail.com

Желанието и удовлетворението от работата с която сме се заели ни стимулира към съвършенството!

Evgabook.com, доверете се на професионализма!