Фотокнига с училищни спомени

Фотокнига с училищни спомени

Скъпи родители и мили деца, имаме страхотно цветно предложение за вас – пъстра фотокнига с училищни спомени от EvgaBook!

Запазете най-светлите моменти, най-слънчевите усмивки и най-безгрижните мигове с това невероятно предложение и идея за спомен на децата ви! Запечатайте приказката на детството в чудесен албум.

13-14_page-1111

Luben-Karavelov-Dimitrovgrad_cover

Това не е просто фотоалбум с веселите снимки на вашите деца и техните любими класни учители, а нещо повече.

Във фотокнигата с училищни спомени, ще поместим личното творчество на децата – техните стихчета и рисунки – а освен това и ще разкажем за историята на първите вълнения и трепети директно от училищната стая и от спортната площадка!

Luben-Karavelov-Dimitrovgrad3_4

Снимките във фотокнигите за двата класа „А” и „Б” от СОУ „Любен Каравелов” Димитровград, са дело професионалния фотограф Евгени Панев – млад и амбициозен, а освен това обича децата и знае как да спечели техните усмивки, за да ги улови в най-подходящия кадър!

Той ще запечата спомена от изминалите четири години в класната стая и задружния клас, наред с добрата и мила госпожа, по съвсем естествен и артистичен начин!

13-14_page-

Luben-Karavelov-Dimitrovgrad11_12

Пъстрата и цветна фотокнига с училищни спомени от EvgaBook ще ви остане спомен за цял живот! Дизайнът на всеки отделен проект е винаги индивидуално структуриран, а кориците и всяка страница с усмивките и стихчетата на децата ще се запазят дълги години!

1-2_page-

Работим с гарантирано най-добрите материали и методи на изработка, така че не се притеснявайте, че фотокнигата ще избледнее след няколко години. Гарантираме ви, че училищните мигове на вашите деца ще ви карат да се усмихвате и занапред, защото ще греят по пъстрите корици на фотоалбума от EvgaBook!

Luben-Karavelov-Dimitrovgrad7_8

Какво е различното в нашата фотокнига за училище?

Ние, от EvgaBook подхождаме внимателно към всеки отделен детайл и се стремим да уловим всяка щастлива усмивка на децата от класната стая, да проследим постиженията им и хронологически и цветно да представим веселото детство, уроците и общите инициативи!

Luben-Karavelov-Dimitrovgrad1_2

След като се запознаем с класа, госпожата и децата, ще изработим план за следване и фото проект. Така, фотокнигата на EvgaBook няма да изпусне нито един важен момент, а по-късно всички мигове ще се разлистват пред очите ви по цветните корици със снимки, детска поезия и грамотите на децата!

7-8_page-

Детство мое, колко си ми потребно – остани си все така шарено и безгрижно, като във фотокнигата от училище!

Поръчайте най-слънчевия и перфектно изпипан детски фотоалбум – Фотокнига с училищни спомени, за да съхраните първите началните години на детето си по възможно най-творческия и пъстър начин!

Luben-Karavelov-Dimitrovgrad13_14

Не оставяйте кутийката от спомените празна там, където вашата дъщеря или син са забавлявали, играли и творили повече от всякога!

Направете подарък на детето си, който да поднесете след години – фотокнига с чудни мигове и игрите на народна топка! Те могат да ги забравят, но вие ще ги пазите сред гладките странички и под тежката закрила на пъстроцветнте ни твърди корици!

11-12_page-

Хайде, на фотосесия! Хайде да правим спомени от детството!

Повече може да разгледате и на Facebook страницата ни тук: facebook.com/evgabook

Относно фотокниги по други поводи, разгледайте в блога ни: EvgaBook.blog.

За по-бързо намиране на това, което ви интересува ползвайте търсачката.

Благодарим ви, че посетихте сайта ни!

Фотокнига с училищни спомени