Детска фотокнига

Детска фотокнига

Детска фотокнига

Запазете усмивката, първа думичка и крачка на Вашето малко момченце или момиченце. Съхранете спомен на порасналите Ви след години дечица – част от безгрижното им детство подредено в детска фотокнига. Много пъстра, с допълнителни детски елементи, тя не може да бъде подмината от малчугана Ви, дори още малък.
На страниците и ще греят като истински свещичките от рождените дни. Изработена с любов и грижа, една детска фотокнига ще пази във времето всяко изживяване, усмивка и сълза на Вашето дете!

Детска фотокнига Ели_1

В тази статия ви представяме детска фотокнига за очарователната малка принцеса – Елеонора.

Кръстница на Ели поръча този скъп подарък, който със сигурност ще остане спомен и в тийнеджърска възраст, когато разлиства книгата си. В нея ще са съхранени детското излъчване, неподправените чувства, и куп спомени които са в снимките.

Детска фотокнига Ели_2

Детска фотокнига Ели_3

Както се вижда от тях, Ели е малко цветенце с голяма усмивка, която единствено в църквата е леко поизчезнала /когато дядо поп се е засилил с ножицата/. Не зная защо, но децата винаги плачат там, сигурно защото ги мокрят със студена вода и им стрижат косичка.

Детска фотокнига Ели_4

Детска фотокнига Ели_5

Дизайна на детските фотокниги е винаги по-весел от всички други. В него се ползват всякакви закачки, като пеперудки, феи, цветчета, пухчета от глухарче и много други елементи.

Усмихнато детство пожелаваме на Ели и да расте здрава и щастлива! Да открива доброто в хората и себе си и да вярва в него, защото то съществува!

Детска фотокнига Ели_6

Evgabook | blogspot

Посетете и страницата ни във фейсбук: Фотокниги и фотография от Евга

А тук се възползвайте от нашите актуални промоции.

[contact-form-7 id=“694″ title=“Контактна форма“]