Абитуриентски фото албум

Абитуриентски фото албум е чудесен подарък, оставящ впечатляващо значение във времето за теб. Твоят курс се разделя и всеки тръгва по следващия си щастлив път в живота. Годините през които сте били един клас, сте си правили милиони снимки, но в абитуриентски фото албум ще бъдат онези лъскавите, специалните, режисираните или непринудените снимки, за които ще имате свой ден за фото сесия. Още преди балната вечер и вече сте специални.

Вълнението започна!

Абитуриентският бал е един от най-монументалните и важните дни в живота за теб.

абитуриентски фотоалбум

Когато си вече абитуриент, емоцията ти е в повече, все пак успешно си преминал важен етап от развитието си и тепърва започва нов такъв за теб. А и самата раздяла с класа, с госпожата ти, мисълта за това те кара да оставиш нещо за спомен, с което да се вълнуваш за тези години след време.

абитуриентски фото албум

Разбира се, освен подготовката, за важната твоя вечер, ще ти остане и скъп подарък от спомени със съучениците и твоя класен ръководител.

абитуриентски фото албум

Да изберете подходящ подарък е трудно, особено ако сте с ограничен бюджет. А и с разходите покрай самия бал за облекло, куверт, аксесоари, съвсем не ви е до абитуриентски фото албум.

И въпреки това, подарък като този би ти струвал много повече като преживяване, емоция, спомен от училище, отколкото самата му стойност в левове.

абитуриентски фото албум

В този твой абитуриентски фото албум ще остане емоцията от деня на снимките, усмихнатите лица на приятелите ти, задружния клас ще бъде при теб независимо на къде решиш да тръгнеш по-нататък.

абитуриентски фото албум

Освен това, може да създадеш свой собствен цитат, поставен до снимката и името ти. Ето това ще ти е най-скъпото – посланието, което освен ти, всеки съученик ще остави на страницата си.

Използвай въображението си, пожелай твоята страница да е с най-вдъхновяващата мисъл, а от нас имаш гаранцията, че твоят абитуриентски фото албум ще е точно това, което преди малко си представи.

Дизайнът е съгласуван изцяло с класа. Дали ще бъде като представения тук или само с по една снимка на страница и текст изборът е изцяло ваш, абитуриенти.

Всички страници на публикуваният тук фото албум, може да разгледате във фейсбук страницата ни.

Фотографът на абитуриентите, от представения фото албум тук, е Петър Денишев, дизайнът е изготвен от Евгения Тотева.

Ако сте ценители на творчески изработен фото албум, с индивидуална корица за класа и стилно изпълнен дизайн, на разположение сме.

Размера и цената за абитуриентските фото албуми.

Абитуриентски фото албум