Първи рожден ден – Идеи за подаръци

Първи рожден ден – Идеи за подаръци

Първи рожден ден – Идеи за подаръци.

Първи рожден ден и нямате представа какво да подарите за да остане спомен завинаги.

Направете персонализиран подарък – фотокнига или голям колаж!

Нашата идея е сама по себе си уникална, защото с нея ще може да подарите стойностен подарък, запазил в себе си всички моменти от раждането до първия рожден ден на бебчето.

Първи рожден ден 700x360-GALERIQ-3

Със сигурност децата ви ще го оценят повече от играчки по-късно във времето!

Организирайте със семейството си и с помощ от близките ви приятели, събирането на снимки. Нека те са от раждането до момента, в който малкото съкровище ще има първи рожден ден. Съберете снимките в дванадесет папки /ако е за фотокнига/ – за всеки месец по няколко /максимум по 5-6 снимки/. Нека снимките не са изтеглени от Facebook, а оригиналните файлове. В текстови документ напишете датата и името на рожденика или рожденичката.

Това ще бъде първата фотокнига, с първи моменти от живота.

Ние от EvgaBook ще съберем една цяла година във фотокнига. Тя живо ще пресъздава освен важните стъпки месец след месец, така и настроението от тях.

Избирайки колаж за първи рожден ден, като подарък, може да подберете до дванадесет фотографии – за всеки месец по една. Колажът може да бъде с различни размери. Но за толкова много снимки най-удачно е да е поне с размер 60 на 40, за не са миниатюри в произведението.

Първи рожден ден – Идеи за подаръци

Първия рожден ден ще бъде визуално запазен във фотокнигата или колажа, а бебчето ви дори и да не си спомня самото събитие, след като порасне със сигурност това ще бъде най-скъпият му подарък, оставил спомена от бебешките месеци, първото повдигане на главичка лежейки по корем, първите стъпки от прохождането и още много първи неща.

Ако искате да видите как изглежда фотокнига събрала само в 12 страници изключителни моменти от първата годинка, тук може с удоволствие да се насладите на превю, под формата на видео на фотокнигата за Габриел от град Добрич.

Още идеи и дизайни на колажи, фотокниги, видео, може да намерите и на страницата ни във Facebook.